Personvernerklæring

Personvernerklæringen utdyper hvordan vi samler inn og bruker personopplysninger. Når du bruker nettstedet vårt / er i kontakt med oss, vil vi behandle personopplysninger om deg.

Hvorfor?

Vi samler inn og bruker dine personopplysninger til ulike formål. Innsamlingen er nødvendig for å kunne gi deg best mulig oppfølging.

Dette er en oversikt over hvilke opplysninger vi kan samle inn:

  • Fornavn
  • Etternavn
  • Telefonnummer
  • E-postadresse
  • Fakturaadresse
  • Gateadresse
  • IP-adresse
  • Kontonummer

For å se din oppdaterte infomasjon hos oss, se din konto.

Personopplysningene benyttes til følgende:

  • Behandle bestillinger
  • Sende ut markedsføring, nyhetsbrev og gi informasjon om Montasjen
  • Besvare henvendelser

 

Utlevering av personopplysninger

Personopplysninger gis ikke videre til andre med mindre det foreligger et lovlig grunnlag for slik utlevering.

 

Lagringstid

Vi lagrer dine personopplysninger hos oss så lenge det er nødvendig for det formål personopplysningene ble samlet inn for.

Dine rettigheter

Du har rett til å kreve innsyn, retting eller sletting av personopplysningene vi behandler om deg. Du har også rett til å kreve begrenset behandling, rette innsigelse mot behandlingen og kreve rett til dataportabilitet. Du kan lese mer om innholdet i disse rettighetene på Datatilsynets nettsted: www.datatilsynet.no.

Klager

Klager rettes til Datatilsynet. Se www.datatilsynet.no.

Endringer

Ved eventuelle endringer i våre tjenester, kan det medføre forandring i informasjonen i denne teksten.

Cookies

Montasjen.no benytter cookies. Informasjonen vi samler inn fra cookies via nettsiden lagres ikke.

Lukk

Logg inn

Lukk

Handlekurv (0)

Handlekurven er tom Ingen produkter i handlekurven.

Montasjen

Bærekraftig insektsoppdrett. Insekter til mat.